Wij zijn GEOPEND!

U bent nog steeds van harte welkom om bij ons uw boodschappen te komen doen. Om veilig te kunnen winkelen hanteren wij speciale COVID-19 maatregelen in onze winkel, welke in lijn zijn met de richtlijnen van het RIVM. 

Wij hanteren geen aangepaste openingstijden.

ONS Assortiment

Ons assortiment is zorgvuldig samengesteld en kent de beste kwaliteit. 

Heeft u iets nodig om te bakken? Bij de koffie te serveren of voor bij de borrel? Bij ons bent u altijd aan het juiste adres. 

Noten

De versgebrande noten zijn onze core business en is het belangrijkste product in ons assortiment. Elke dag worden de noten vers gebrand in de arachide-olie. Sommigen worden op smaak gebracht met zout, rookzout of diverse kruiden. Wij bieden de noten los aan, in mixen, gekruid, gezout, ongezout, gebrand of ongebrand. 

Zaden & Pitten

Naast de noten bieden wij ook zaden en pitten aan. Van pijnboompit tot chiazaad en van gepelde pistache tot zonnebloempit. Speciaal voor salades hebben wij mixen van pitten en zaden. 

Koffie & Thee

Onze koffie en thee is met zorg geselecteerd. De bonen zijn in verschillende verpakkingen verkrijgbaar en lopen uiteen van branding en maling. De thee en koffie kunt u ter plekke uitproberen in ons café. 

Zuidvruchten

Ook verkopen wij allerlei gedroogde zuidvruchten: van pruimen tot dadels en van abrikozen tot vijgen. 

Callebaut Chocolade

Onze ambachtelijk chocolade is naast de noten ons belangrijkste product. In de winkel kunt u zien hoe de chocolade wordt gemaakt en in alle smaken en formaten ligt de chocolade uitgestald. Heeft u het kiloblok met de hamer al eens cadeau gedaan? 

Cadeau's

Onze cadeaumanden en pakketten zijn samengesteld van de producten uit onze winkel. U kunt er ook voor kiezen om samen met een medewerker een mooie mand op te laten maken met de producten die u wenst. Of bent u van een bedrijf en wilt u uw medewerkers (met kerst) bedanken?

Bonbons

Ons assortiment Leonidasbonbons is met zorg voor u samengesteld en altijd een goed idee voor bij de koffie of als cadeau. 

Zoutjes

Wij hebben een ruim assortiment rijstzoutjes, voor bij de borrel of als tussendoortje. 

Bakproducten

Voor elk recept kunt u bij ons terecht voor uw bakproducten. Van bigarreauxkersen tot amandelspijs en van marsepein tot sinaasappelschil. 

Online noten bestellen?

Onze voorkeur gaat er natuurlijk naar uit dat u een bezoekje aan onze winkel brengt: de producten zijn dan verser, nog lekkerder en u kunt ervaren hoe wij de producten voor u klaarmaken. 

Maar bent u niet in de gelegenheid om langs te komen en bent u woonachtig in de regio van Zeist? Dan heeft u de mogelijkheid om te bestellen bij de Lokalist. 

Contact

Heeft u een vraag of opmerking? Wilt u een bestelling plaatsen? Heeft u een verzoek? 

Schroom niet om contact met ons op te nemen! 

Kom langs

Kom langs in de winkel om te proeven, te ervaren en rond te kijken.

1e Hogeweg 73, Zeist

Bel ons

Bel voor een bestelling, verzoek of andere vraag. Onze medewerkers staan u graag te woord.

(030) 6915937

Mail ons

Mail ons met vragen, bestellingen of om een afspraak te maken.

info@denotenwinkelvanzeist.nl

Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag 

Vrijdag

Zaterdag 

Zondag

08:00 – 18:00

08:00 – 18:00

08:00 – 18:00

08:00 – 18:00

08:00 – 21:00

08:00 – 17:00

12:00 – 17:00

Onze partners