BEDRIJVEN

In de ruim 500 vierkante meter fabriek, chocolade atelier en winkelruimte in één verwerken wij speciaal geselecteerde producten voor onze B2B klanten. 

Bent u een horecabedrijf, detailhandelaar, groothandel of een ander bedrijf die onze producten wilt gebruiken of verkopen?Schroom dan niet om contact op te nemen. Wij staan u graag te woord en staan altijd open voor samenwerking. 

Horeca

Mooie gepelde walnoten, vers gebrande noten, sappige zuidvruchten, zoute pittige barmixen of zeer goed geprijsde pijnboompitten. Voor al uw noten, zuidvruchten, pitten & zaden, chocolade of zoutjes voor gebruik in de horeca bent u bij ons aan het juiste adres. 

DETAILHANDEL

Wij leveren al onze prachtige producten ook in portieverpakkingen voor wederverkoop. Onze missie hierin is: samenwerking. Wij denken mee in het opstellen van assortiment, indeling en de verkoop. Bijvoorbeeld in goedlopende verschillende aanbiedingen. 

 

Groothandel

Al onze horecaproducten leveren wij in grootverpakkingen voor wederverkoop aan groothandels. 

Levervoorwaarden

Bestellen is heel eenvoudig: via mail, telefoon of whatsapp. 

Wij spreken met u een vaste leverdag af. 

Als u de dag voor de leverdag voor 10:00 een bestelling plaatst, heeft u het de volgende dag in huis. 

Op deze manier kunnen wij uw producten bakken en verpakken op de dag voor levering, zo heeft u altijd verse producten en wij geen voorraad! 

Spoedbezorgingen of afhalen in de winkel is in overleg meestal mogelijk. Wij zijn 7 dagen per week geopend en bereikbaar. 

Whatsapp ons

Stuur ons een appje voor een proefafspraak, bestelling of prijslijst.

Bel ons

Bel voor een proefafspraak, bestelling, prijslijst of andere informatie

Mail ons

Mail ons met vragen, bestellingen of om een afspraak te maken.